Publicatie 6de Dak- en thuislozentelling in Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Bruss'help publiceert het volledige rapport van de telling van dak- en thuislozen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Georganiseerd in samenwerking met de Brusselse daklozenzorgsector, waren er bij deze zesde editie 91 organisaties en niet minder dan 230 vrijwilligers betrokken.

Raadpleeg het rapport in PDF via onze website


Om meer te weten te komen:

Indien u het rapport op papier wenst te ontvangen (tweetalige versie), graag een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van het aantal gewenste exemplaren, uw gegevens en adres.

SAVE THE DATE: op 24/06 houdt Bruss’help een gezamenlijke voorstelling met het Observatorium voor Gezondheid en Welzijn.

Het hele team van Bruss'help wil nogmaals alle vrijwilligers en verenigingen die aan de telling hebben meegewerkt van harte bedanken.

Voor alle verzoeken tot interview of gratis foto materiaal (journalisten), of andere vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het team van Bruss’help

Afdrukken