02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Uitnodiging vaccinatie: werknemers daklozensector

Beste partners,

Na een eerste gelegenheid tot vaccinatie op de Heyzel-site hierbij een tweede gelegenheid. Opnieuw is het venster heel beperkt. Om het registratieproces te versnellen, kan elke werknemer de gegevens van het personeel invullen via dit tabel en die te versturen naar Mevr. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Door haar deze lijst door te geven, geeft de verantwoordelijke van de structuur haar of zijn akkoord om deze persoonlijke gegevens te gebruiken in het kader van de vaccinatie tegen het coronavirus.

Indien dit proces te complex blijkt, kan elke werknemer die voldoet aan de criteria hieronder zich inschrijven via Irisbox tot ten laatste donderdag 25 maart 2021.

Komen in aanmerking: eerstelijnszorgprofessionals:

  • in fysiek zorgcontact met mensen die kwetsbaar zijn voor Covid-19,
  • of die langdurig contact hebben met mensen die kwetsbaar zijn,
  • of die werken op plaatsen waar het respect van de beschermingsmaatregelen onmogelijk is of moeilijk vol te houden is door de handelingen die nodig zijn om bepaalde doelgroepen te verzorgen.

U kan de volledige uitleg van de GGC in deze brief terugvindenin deze brief terugvinden. Het aanbod geldt ook voor werknemers uit aanverwante sectoren, OCMW, enz. maar enkel voor diegenen in contact met mensen die kwetsbaar zijn voor Covid-19 volgens de criteria.

Een derde gelegenheid zal bestaan tijdens de vaccinatie van bewoners van structuren die bijzonder kwetsbaar zijn via een mobiele ploeg (project in opbouw). Tot slot zal elke werknemer ook een uitnodiging krijgen om zich te laten vaccineren op hetzelfde moment als de algemene bevolking.

Indien u twijfels hebt over de criteria, kan u deze lijst raadplegen raadplegen die de prioriteiten tijdens de fase 1A bevat. Indien u problemen ondervindt bij de reservatie, graag een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op deze manier wordt bv. een snelle opvolging verzekerd door de DVC GGC omtrent het specifieke reservatieprobleem voor een tweede Pfizer vaccin.

Vragen of twijfels omtrent vaccinatie? Op www.coronavirus.brussels vindt u een schat aan informatie. Vergeet ook onze elektronische toolbox niet te raadplegen.

Tot snel,

Frank Vanbiervliet

Beleidsmedewerker verantwoordelijk voor vaccinatie / procedures in de strijd tegen Covid-19

Afdrukken E-mailadres