02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Oproep tot het indienen van een project met het oog op de aanstelling van een operator voor begeleiding bij de (her)huisvesting van dakloze gezinnen

Context en doelstelling

Wat het beleid voor hulp aan daklozen betreft, voorziet het akkoord van de Brusselse regering in een uitbreiding van het integratiebeleid en het beleid om de straat te verlaten. Daartoe is Bruss’help belast met de coördinatie van het bekomen en toewijzen van woningen, zodat zo veel mogelijk personen en gezinnen zonder huisvesting of met ontoereikende huisvesting een woning kunnen bekomen en worden begeleid bij het betrekken van die woning.

De openbare vastgoedmaatschappij ‘Le Logement Molenbeekois’ heeft met Communa een overeenkomst gesloten voor de terbeschikkingstelling van 14 tweekamerappartementen aan de Jean Dubrucqlaan 186-198, 1080 Molenbeek, voor een periode van 3 jaar.

De renovatie en inrichting van de appartementen worden uitgevoerd door de vzw Communa, in partnerschap met het SIL (Huisvestingdienst).

De voornoemde woningen zullen vanaf november 2022 klaar zijn voor bewoning.

Communa zal verantwoordelijk zijn voor de algemene coördinatie van het project, het huurbeheer en de sociaal-gemeenschappelijke ontwikkeling (integratie van het project in de plaatselijke omgeving, maar ook het aanbieden van activiteiten voor de buurt).

Deze oproep tot het indienen van een project heeft tot doel een operator aan te stellen die verantwoordelijk is voor de psycho-medisch-sociale begeleiding van geherhuisveste personen.

Voor meer informatie of om een aanvraagformulier in te sturen, zie onze oproep tot het indienen van projecten.

 

Inschrijven: Stuur ons uw aanvraag per e-mail vóór 15/9/2022, rekening houdend met de ontvankelijkheidscriteria (vermeld in de oproep tot het indienen van een project).  

 

Afdrukken E-mailadres