02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Betreft: Verbetering van de dispatching per telefoon van Samusocial - 0800/99.340

Waarde partners,

Zoals u weet, heeft Samusocial onlangs een nieuwe IT-interface in gebruik genomen voor het beheer van zijn telefooncentrale.

Van harte dank voor de uitgebreide feedback van de gebruikers die ervoor zorgt dat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zijn momenteel bezig met een aantal aanpassingen en zouden daarmee in oktober klaar moeten zijn.

Ter informatie kunnen we u alvast meegeven dat we tijdens de hele testfase in augustus meer dan 11.000 aanvragen voor onderdak hebben opgetekend (op een totaal van 14.000 oproepen) en meer dan 1.500 plaatsen hebben toegewezen. Dit komt erop neer dat ongeveer 450 inkomende oproepen per dag door ons kleine team telefoonmedewerkers worden behandeld. Het is wel zo dat wij geconfronteerd worden met pieken in het aantal oproepen bij de verdeling van de plaatsen, wat de hoge wachttijden tijdens de inschrijvingsuren verklaart (14u00 > 15u00, 16u00 > 17u00).

Wij zijn ons bewust van de moeilijkheden die hierdoor ontstaan en doen er alles aan om deze zo snel mogelijk te verhelpen.

Voor een meer centrale opvolging van uw suggesties voor verbeteringen kunt u voortaan contact met ons opnemen via dit e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om de analyse en de verwerking te vergemakkelijken, is het belangrijk dat u ons het nummer van de beller, het tijdstip en de datum van de oproep, samen met korte beschrijving van het probleem bezorgt.

Nogmaals dank voor uw bijdrage en begrip,

Het Samusocial-team

Afdrukken E-mailadres