HOBO Laureaat federale armoedeprijs 2022

Beste partners,

Hobo heeft je hulp nodig! 

"Sinds enkele Jaren is Hobo zo actief als mogelijk op het digitale domein. We gaan langs bij onze partners om digitale ateliers te geven aan de doelgroep, we hebben een computerruimte die dagelijks open is, we geven thematische vormingen, individuele coachingen, voorzien smartphones en laptops als we er hebben. De nood naar digitale inclusie van de doelgroep (dat weten jullie zo goed als wij) is hoog. Wij zetten zoveel als mogelijk in om op dat domein een partner te zijn voor onze doelgroep.

We zijn dan ook zeer trots en blij te mogen aankondigen dat we voor dat werk erkend worden door laureaat te zijn voor de federale armoedebestrijdingsprijs 2022 die in het teken staat van de strijd voor digitale inclusie.

Om winnaar te zijn van de prijs hebben we jullie nodig: Onderaan deze mail tref je een link aan om te stemmen voor de laureaten van de federale armoedebestrijdingsprijs. Het zou ons immens plezieren mochten jullie even de tijd nemen (2minuten MAX, niet vergeten te valideren via je email!) om voor ons te stemmen voor 7 november."

> Stem op Hobo <

Met vriendelijke groeten,

Het team van Bruss’help

Afdrukken