02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Protocol ter bestrijding van bedwantsen in opvangcentra

Beste partners,

 

We hebben gemerkt dat het eerder gedeelde protocol niet meer actueel is. Raadpleeg de gecorrigeerde versie die beschikbaar is via onderstaande link in de tekst.

 

We zijn op de hoogte van de recente toename van bedwantsen in verschillende opvangcentra. Om deze situatie het hoofd te bieden, heeft Cover een doeltreffend bestrijdingsprotocol opgesteld, dat u kunt vinden door op deze link te klikken.

Dit protocol, opgesteld door Cover, heeft als doel bedwantsen uit te roeien en te voorkomen dat ze terugkomen. Het beschrijft de te volgen stappen voor inspectie, behandeling en preventie in opvangcentra.

 

We willen benadrukken dat dit protocol zal worden aangepast aan de beschikbare middelen in elk centrum of structuur in kwestie. De strijd tegen bedwantsen is een prioriteit en uw actieve medewerking is essentieel om een veilige en gezonde omgeving te garanderen.

 

 

Het Bruss'help team

Afdrukken E-mailadres