02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

E-course - Odisee

 

 

 

Beste partners,

 

 

Odisee stelt deze e-course voor om het fenomeen van de Brusselse dak- en thuisloosheid beter te begrijpen. De vorming richt zich tot studenten, professionals uit de sociale sector en andere geïnteresseerden. De cursus kiest voor een brede benadering, met aandacht voor o.a. de thuislozensector, politieke structuren en de woningmarkt. In korte videofragmenten getuigen verschillende experten over hun ervaringen en hun werk.

 

 

De e-course gaat ook in op de Brusselse dak- en thuislozentelling, uitgevoerd in juni 2022, met een toelichting door Louise Paquot van Bruss'help. De vorming is het resultaat van een onderzoek naar verborgen thuisloosheid in Brussel, uitgevoerd door het Onderzoekscentrum Sociaal Werk van de Odisee Hogeschool, met de actieve medewerking van Bruss'help en andere partners. Een Franse versie van de cursus zal later dit jaar beschikbaar zijn.

 

 

 

 

Het Bruss'help team

Afdrukken E-mailadres