02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

Omicron : Nieuwe Covid-Circulaire voor  verwijzingen, isolaties en quarantaines

Beste Partners,

Deze PILS volgt op de tijdelijke opschorting van verwijzingen naar het centrum Lemonnier (wegens verzadiging) door onze diensten, die dinsdag werd aangekondigd.

Door de zeer hoge omloopsnelheid van Omicron-variant en de toename van infecties neemt de druk op alle sectoren toe, ook op de daklozensector. Daarom zijn de volgende richtsnoeren gericht tot de centra.

Deze richtsnoeren maken het mogelijk de meest kwetsbare daklozen gericht op te vangen, zodat zij bij voorrang kunnen worden opgevangen en het risico wordt beperkt. Voor elk centrum impliceren zij dat positieve/HR-begunstigden die niet onder de criteria van de bovengenoemde doelgroep vallen, binnen hun muren moeten worden gehuisvest.

Gelieve er nota van te nemen dat verwijzingen van personen die aan de doelgroep beantwoorden, uitsluitend via de Bruss'help verwijzingscel gebeuren van maandag tot vrijdag (alleen de sociale diensten van het ziekenhuis kunnen verwijzen buiten de voorziene tijdslots, onder voorbehoud van rapportering over de opnames).

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze diensten:

  • Begeleidingseenheid op 02/880.86.89 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Gezondheidsadviseur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

L’équipe Bruss’help

Afdrukken E-mailadres