02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Documentatie

 

 

 

 

Jaarverslag

Jaarverslag

Lees meer over ons nieuws en onze acties door de jaren heen.

Read more

Telling

Telling

Elk jaar geeft de telling een momentopname van de dakloosheid in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De verkregen cijfers zijn een onderschatting van de reële situatie, maar maken het wel mogelijk om de balans op te maken en na te denken over de evolutie van het fenomeen.

Read more

Masterplan

Masterplan


Het doel van het masterplan is om via de ontwikkeling van concrete acties te komen tot een alomvattende strategie ter bestrijding van dakloosheid. De doelstellingen die met deze verschillende acties worden nagestreefd, moeten tegen 2029 bereikt zijn.

Read more

Studies & Analyses

Studies & Analyses

De studies en analyses werpen een korte blik op de kwalitatieve en kwantitatieve kwesties rond dakloosheid en ontoereikende huisvesting. Ze richten zich op thema's die in opdracht van de overheid worden onderzocht.

Read more

Omzendbrieven

Omzendbrieven

Bruss'help publiceert regelmatig circulaires waarin de geldende procedures worden uiteengezet. Hier vindt u alle circulaires die Bruss'help heeft gepubliceerd.

Read more

Bruss'help notities

Bruss'help notities