02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Gesloten van 23 december tot 1 januari.

Beste partners,

 

 

We willen u graag informeren dat onze kantoren gesloten zullen zijn van zaterdag 23 december tot en met maandag 1 januari.

Voor verzoeken met betrekking tot dakloosheid:

Als u tijdens deze periode een dringend verzoek hebt, kunt u contact opnemen met de volgende hulpdiensten:

 

Samu Sociaal: 0800/99.340
Ariane Centrum: 02/346.66.60
Hoeksteen: 02/513.38.01

 

Voor verzoeken met betrekking tot collectieve huisvesting voor Oekraïense BPT :

We nodigen u uit om, in de mate van het mogelijke, de aanvragen voor huisvesting te vervroegen. De termijn van 7 dagen voor het beëindigen van de accommodatie is versoepeld om te kunnen anticiperen op vertrek tijdens deze periode.

 

Bij dringende behoefte tijdens de sluiting kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met een kopie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarbij u in de onderwerpregel van de e-mail 'NOODGEVAL OEKRAÏNE' vermeldt.We wensen u prettige feestdagen.

 

 

Het Bruss'help team

Afdrukken E-mailadres