02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

Pano Actu

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Telling 2022: ten woord van dank

TELLING 2022: TEN WOORD VAN DANK 

Gisteravond was de telling ploats van het aantal daklozen, georganiseerd door Bruss'help. In tegenstelling tot wat deze foto doet vermoeden, zijn de straten, parken en treinstations helaas verre van leeg. 

6novkimsattlerfifcl 212

Het team van Bruss'help bedankt de 300 professionals en vrijwilligers die hebben deelgenomen aan dit evenement en zonder wie deze telling niet mogelijk zou zijn geweest. Het zijndezelfde mensen die zich vandaag, ondanks een korte nacht en een verstoorde slaap door wat ze vannacht (opnieuw) hebben meegemaakt, hard zullen blijven werken om een einde testellen aan dakloosheid.

Dank ook aan alle partners in de overheidsdiensten voor hun massale deelname en hun medewerking om kwalitatieve gegevens te verzamelen. 

De betrokkenheid van deze mensen heeft belangrijke gegevens opgeleverd. Ze helpen de problematiek beter te monitoren en meer gerichte en doeltreffende interventie- en preventiemaatregelen mogelijk te maken.

6novkimsattlerfifcl 8

Wat gebeurt er hierna?
We analyseren de verzamelde gegevens om de resultaten te publiceren en presenteren aan de regering en het parlement in het voorjaar van 2023. 

 

Volg ons op sociale netwerken om op de hoogte te blijven van de volgende stappen! 

Afdrukken E-mailadres