02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Beste partners,

 

 

U vindt hier de documenten voor de partners ("Mémo-acteurs-terrain" op deze link in FR en NL)
U vindt hier de documenten voor uw begunstigden (poster en flyers) (gevoelige ademhalingsziekten op deze link in Amh-Tigr-En-Arabe-Fr-Persan)

De focus op vaccinatie ligt op kwetsbare mensen: 65-plussers, zwangere vrouwen, mensen met een chronische ziekte en gezondheidswerkers. Vaccinatie is een veilige manier om jezelf te beschermen.

 

 

 

De hulpmiddelen zullen beschikbaar worden gesteld aan managers van centra/instellingen en medische functionarissen, die de boodschap zullen doorgeven aan al hun personeel en begunstigden.

Cover zal het bewustzijn verhogen op plaatsen waar kwetsbare mensen wonen, maar Samusocial blijft beschikbaar om andere centra/instellingen die dat nodig hebben te ondersteunen.

 

 

 

Het Bruss'help team

Afdrukken E-mailadres

Schurft - medisch protocol

Beste partners,

 

Er is een protocol voor het beheer van schurft beschikbaar in zowel de FR- als de NDLS- talige versie.

Dit essentiële hulpmiddel biedt duidelijke en gedetailleerde richtlijnen voor de diagnose, behandeling en preventieve maatregelen voor schurft, een besmettelijke huidaandoening.

 

 

Met vriendelijke groeten

 

Het Bruss'help team

Afdrukken E-mailadres

 

 

Beste partners,

 

De Stuurgroep van de Humanitaire HUB informeert ons dat Humanitaire HUB-medewerkers niet langer de registratie van aanvragers van internationale bescherming met behulp van de QR-code kunnen faciliteren.

 

Deze beslissing is genomen vanwege een verwarring van rollen en verantwoordelijkheden en de aanzienlijke druk die dit legde op de teams, die beperkt in aantal zijn en al overstelpt worden met verzoeken van mensen in nood.

Fédasil en de Dienst Vreemdelingenzaken zijn op de hoogte gebracht.

 

Met vriendelijke groeten

 

Het Bruss'help-team

Afdrukken E-mailadres

Gezocht

Beste partners,


Gelieve kennis te nemen van dit opsporingsbericht van de Lokale Politie Ukkel - Watermaal - Boitsfort - Oudergem en aarzel niet om het intern te verspreiden.

 


Met vriendelijke groeten


Het Bruss'help team 

Afdrukken E-mailadres

 

 Beste partners,

 

Graag brengen we jullie op de hoogte dat onze permanentie (Cel Oriëntatie) uitzonderlijk zal gesloten zijn op 18 en 19 september.

De permanentie zal terug open op woensdag 20 september op de gebruikelijke tijden.

 

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het team van Bruss’help

Afdrukken E-mailadres