02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Het OCMW van Schaerbeek nodigt u op 27/04 uit op de conferentie "Emancipatie via tewerkstelling: een illusie?"

We horen steeds meer over de moeilijkheid om mensen te begeleiden naar werk, en voor de sociaal-professionele integratiediensten van de OCMW's is deze vraag een dagelijkse realiteit geworden: hoe kunnen we mensen aanmoedigen om te werken als we weten dat ze het financieel gezien niet allemaal de moeite waard zullen vinden?


Betekent dit dat werk, tewerkstelling, niet langer de meest doeltreffende manier is om uit de onzekerheid te geraken? Dat OCMW of werkloosheid "rendabeler" is dan werk en dat, kortom, emancipatie door werk niet langer een illusie is?


Dit alles bespreken we op 27 april op het OCMW in Schaerbeek, in aanwezigheid van een aantal politici, veldwerkers en andere deskundigen van buiten de OCMW-wereld.


Gelieve ons uw deelname voor 14 april 2023 mee te delen op het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

> Zie de uitnodoging

Afdrukken E-mailadres