02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Oproep tot kandidaatstelling – Lidmaatschap van de Algemene Vergadering van Bruss'help

Opgericht bij het Besluit van 18 juni 2018, is Bruss'help belast met het coördineren van noodhulpen en integratiediensten voor daklozen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ten dienste van de actoren die zich bezighouden met daklozen en mensen met slechte huisvesting, heeft het de volgende missies: hulp bij planning, studie van het probleem van dakloosheid, ontwikkeling van een geïntegreerde preventieve aanpak en doorverwijzing van gebruikers naar duurzame oplossingen (toegang tot zorg, sociale rechten, huisvesting, enz.).

In drie punten is Bruss'help:

  • "Studeren": gegevens verzamelen en analyseren, oplossingsgerichte beoordelingen produceren op basis van haar expertise en die van de actoren op het terrein. 
  • "Coördineren": zorgen voor de afstemming van noodhulpen en integratiediensten in overleg met de actoren op het terrein, de aanverwante sectoren en de overheid.
  • "Doorverwijzen": dakloze personen of mensen die begeleiding nodig hebben verwijzen naar de bevoegde hulp en organisaties in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Volgens de statuten van de vereniging: "Elke natuurlijke of rechtspersoon die geïnteresseerd is in de sociale doelstellingen van de vereniging kan een vertegenwoordiger voorstellen en een schriftelijk verzoek tot lidmaatschap indienen bij de Raad van Bestuur".

 

Om in aanmerking te komen, moet de kandidaat aan de volgende voorwaarden en vaardigheden voldoen:

  • betrokken zijn bij dakloosheid, professioneel, academisch of persoonlijk;
  • vertegenwoordiger zijn van andere personen, via een mandaat en gedefinieerde communicatiewegen ;
  • belangstelling hebben voor co-constructie en het meenemen van meerdere standpunten ;
  • bereid zijn om zich in te zetten voor het Masterplan.

 

Om uw kandidaatstelling in te dienen, stuurt u uw CV en een motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk op 31 mei. Vermeld "Kandidaatstelling – A.V. Bruss'help" in het onderwerp van uw e-mail.

 

De kandidaturen worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering die op 14 juni om 14.00 uur zal plaatsvinden.

Afdrukken E-mailadres