02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Onderzoek naar geweld binnen de daklozenhulp / daklozenzorg

Beste partners,

 

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan dit onderzoek, geleid door de AMA, over geweld binnen de Brusselse daklozenhulp- en opvangdiensten.

 

Dit onderzoek maakt deel uit van het actie-onderzoek dat momenteel wordt uitgevoerd over het thema geweld in onze sector in Brussel. Dit actie-onderzoek heeft tot doel, via onderzoeksgroepen en uw antwoorden op deze enquête, een vollediger inzicht te krijgen in het thema geweld en om contextuele en structurele oplossingen te bieden die hierop zijn aangepast.

 

Wij willen dat de verschillende beroepen in de sector vertegenwoordigd zijn. Daarom nodigen wij u uit om deze enquête door te sturen naar al uw collega's, ongeacht hun functie. Het is ook belangrijk dat iedereen (ook de coördinatie- en directieposities) de enquête invult in eigen naam, op basis van hun eigen ervaringen.

 

Het invullen van deze enquête zal ongeveer 30 minuten van uw tijd in beslag nemen en is geopend gedurende een maand vanaf de datum van deze e-mail, dus tot 27 juni.

Uw antwoorden zijn anoniem.

 

Om toegang te krijgen tot de enquête, klik op de volgende link: https://forms.NotAllowedScript66964b91f35efoffice.com/e/HJ2Z7KNG8b

Wij danken u bij voorbaat voor uw deelname.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Bruss'help-team

Afdrukken E-mailadres