02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

Banner Masterplan

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Evenementen masterplan

  

Videoconferentie om het masterplan te introduceren

Videoconferentie om het masterplan te introduceren

Op 27 januari werd een overzicht van het Masterplan georganiseerd om de dynamiek van 2023 voor te stellen en de deelnemers voor te bereiden op de Masterplansessies.

De videoconferentie bood de gelegenheid om het proces voor het opstellen van het Masterplan 2024 - 2029 te presenteren en om spelers uit de sector en aanverwante sectoren te betrekken bij dit proces van gezamenlijke reflectie.
Dag 1: Diagnose en bevindingen

Dag 1: Diagnose en bevindingen

Het doel van de discussiedag op 17 februari was om de balans op te maken van de huidige situatie in de strijd tegen dakloosheid. Het is de bedoeling om samen met alle direct of indirect betrokken regionale actoren een algemene strategie uit te werken om dakloosheid te voorkomen en uit de wereld te helpen door concrete acties te ontwikkelen.

Bekijk het programma van de eerste dag

Bekijk de bronnen voor de eerste dag

Dag 2: Middelen die kunnen worden ingezet

Dag 2: Middelen die kunnen worden ingezet

De discussiedag op 15 mei was gewijd aan een debat over de middelen die kunnen worden ingezet om dakloosheid doeltreffender te bestrijden. Op deze dag kunt u uw ervaringen delen en bepalen wat wij als spelers kunnen bijdragen.

Bekijk het programma van de tweede dag

Bekijk de bronnen voor de tweede dag

Dag 3: Middelen mobiliseren

Dag 3: Middelen mobiliseren

De discussiedag op 6 juni ging over de middelen die gemobiliseerd moeten worden voor een regio zonder dakloosheid en had als doel om samen vast te stellen wat we nog meer moeten organiseren dan wat we al bijdragen.

Bekijk het programma van de derde dag

Bekijk de bronnen voor de derde dag

Afdrukken E-mailadres