02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

Pano Actu

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Bruss'help - Omzendbrief 7: Doorverwijzingsmodaliteiten naar hotels

Tijdens de covid-19-crisis werden alternatieve opvangoplossingen ontwikkeld om tegemoet te komen aan het gebrek aan capaciteit en daklozen die op straat bleven op te vangen. Gedurende de maand mei 2021 voerde Bruss’help een evaluatie uit van de hotelprojecten. Hieruit blijft dat er heel wat voordelen zijn aan deze formule. 

Volgend op o.a. deze evaluatie heeft de Brusselse Regering beslist om een aantal projecten te verlengen en geleidelijk nieuwe projecten op te starten. Het doel is om op 21/12/2021 190 gesubsidieerde plaatsen aan te bieden. Bruss'help zal instaan voor de coördinatie van deze hotelvoorzieningen. In de omzendbrief 7 vindt u alle doorverwijzingsmodaliteiten voor de periode van 01/07/2021 tot 30/04/2022. Om iemand op de wachtlijst te schrijven, zijn bepaalde persoonsgegevens nodig. Hiervoor wordt aan elke doorverwijzende dienst gevraagd het document Toestemming Gegevensdeling te laten tekenen en te bewaren.

 Omzendbrief 7 downloaden        Document Toestemming gegevensdeling downloaden 

Afdrukken E-mailadres