02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

Pano Actu

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Projectoproep: aanduiding van een operator met een gecentraliseerde logistieke functie om de plaatsing van daklozen in woningen te vergemakkelijken

In het kader van de hervorming van de regelgeving voor de daklozensector en actie nr. 30 van het Relance- en herontwikkelingsplan dat op 7 juli 2020 door de Brusselse regering werd goedgekeurd, sturen wij u met genoegen deze projectoproep die gelanceerd werd door de GGC (Diensten van het Verenigd College) voor de bicommunautaire verenigingssector in het Brussels Gewest.

Deze projectoproep heeft tot doel een operator aan te wijzen die een gecentraliseerde logistieke functie vervult om de huisvesting van daklozen in woningen te vergemakkelijken. De centralisatie van de logistieke functie heeft tot doel de psychosociale actoren die belast zijn met de ondersteuning van daklozen toe te laten zich te focussen op de ondersteuning van de gebruikers en op alle administratieve procedures in verband met de herhuisvesting van mensen. De oprichting van een gecentraliseerde instantie zal, naast de huisvesting te faciliteren, het ook mogelijk maken om de middelen te bundelen zodat de dienst ten goede komt aan de hele sector.

Projecten kunnen enkel worden ingediend per e-mail aan de Diensten van het Verenigd College van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie op het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De uiterste datum voor het indienen van projecten is 1 juli 2021 om middernacht.

Meer informatie vindt u op de website van de GGC:

  • De projectoproep NL en FR,
  • Het subsidieaanvraagformulier NL en FR,
  • Het begrotingsmodel NL en FR.

Een selectiejury zal de aanvragen onderzoeken en contact opnemen met de geselecteerde verenigingen eind augustus 2021.

 

Afdrukken E-mailadres