02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

Pano Actu

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Ontmoet ons team!

Equipe steven       

Maak kennis met Steven, al meer dan 3 jaar IT Manager bij Brussuss help.

Als lid van het Bruss'help team is mijn belangrijkste taak het creëren van op maat gemaakte toepassingen voor mijn team en onze partners, zoals tellingen, monitoring tools, statistieken en vele andere. Het belangrijkste doel is om hun efficiëntie op het werk te optimaliseren door technologische oplossingen aan te bieden die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften.

Voordat ik bij Bruss'help aan de slag ging als IT Manager, werkte ik 8 jaar als ontwikkelaar voor gespecialiseerde IT-bedrijven. Ik heb software ontworpen voor de vastgoedmakelaardij, maar ook beveiligingssystemen om de vertrouwelijke gegevens van vrije beroepen zoals notarissen, artsen, enz. te beschermen. In deze periode heb ik een gedegen expertise opgedaan in het creëren van IT-oplossingen die ontworpen zijn om de activiteiten te vereenvoudigen en bij te dragen aan het succes van een aantal bedrijven. Ik hield me ook bezig met productmarketing, teambeheer, klantencontact en interpersoonlijke vaardigheden.

Ik heb veel respect voor mijn collega's en ik waardeer de warme sfeer die onder ons heerst. We delen veel meer dan alleen ons werk, we organiseren uitstapjes na werktijd en aangezien ik niet in Brussel woon, is het dankzij hen dat ik nog steeds deze prachtige stad kan ontdekken waar ik zo van hou en die ik al meer dan 10 jaar elke dag bezoek.

Afdrukken E-mailadres