Bruss'Help
Studie- en analysecentrum, coördinatie en doorverwijzing voor actoren van nood- en inschakelingsvoorzieningen in de thuislozenzorg.

nieuwsbrief - COVID 19

TOOLS Bruss'Help

Omzendbrieven - sector

touch screen 1023965 1920Bruss’help blijft groeien en haar diensten ontwikkelen in samenwerking met jullie allemaal. Om alle actoren van de daklozenzorgsector alsook aan alle actoren die bijstand bieden aan mensen in slechte huisvesting een kwaliteitsvolle dienst te garanderen, wordt Bruss’help toegerust met allerlei nieuwe tools.

We wensen u veel plezier met het ontdekken van onze nieuwe website die voor jullie doorgaans eenvoudiger, intuïtiever en efficiënter zal aanvoelen.

 

http://www.brusshelp.org/

Aarzel niet ons te contacteren voor alle opmerkingen of informatie-uitwisseling. We willen jullie hierbij graag bedanken voor jullie engagement en voor de vele positieve reacties in deze uitzonderlijke tijden.

Het Bruss’help-team

Steunpunt voor de thuislozenzorg Brussel

Afdrukken E-mailadres

sourceBeste partners;

Ter informatie, het dagcentrum "La Rencontre" (gelegen aan de Sennenstraat 63 in 1000 Brussel) is gesloten van maandag 20/01 tot dinsdag 04/02.

Verandering voor de vereniging "l'Arbre à Bulles" : (opvang van kinderen tussen de 2½ en 12 jaar oud) Specifiek welkom aangeboden op de volgende tijden:

Afdrukken E-mailadres

chaudstadUnion Sint-Gillis heeft een verwarmde opvangruimte geopend in het Marien stadion.
Aangeboden diensten : Soep, thee, koffie en een gezellige ruimte vinden voor wie nood heeft aan een beetje warmte en troost.

De opvangruimte is open op dinsdag en donderdag van 14u tot 17u.

Adres: Brusselsesteenweg 223 te Vorst

Ingang via de blauwe poort ter hoogte van de containers

Aantal plaatsen: +-15 personen

Afdrukken E-mailadres