Bruss'Help
Studie- en analysecentrum, coördinatie en doorverwijzing voor actoren van nood- en inschakelingsvoorzieningen in de thuislozenzorg.

nieuwsbrief - COVID 19

TOOLS Bruss'Help

Omzendbrieven - sector

Bruss’Help lanceert tool Help in Brussels

Beste partners

Het is hoog tijd om uit te kijken naar een schappelijker nieuw jaar 2021. En dit zeker na alle grote inspanningen die u de voorbije maanden leverde. Bij Bruss’Help zijn we volop bezig met de ontwikkeling van nieuwe tools om u te ondersteunen in uw bijstand aan dak- en thuisloze mensen.

We nodigen u graag uit om een blik te werpen op de tool Help in Brussels. Dit tool werd ontworpen om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar bijstand in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het biedt een overzicht van alle bijstandsmogeljikheden via 24 pictogrammen.

 

Help in Brussels somt alle mogelijkheden op waar mensen terecht kunnen om te eten en te drinken, te slapen, de was doen, naar toilet te gaan, verzorging te krijgen, beschermingsmateriaal tegen Covid ophalen, een douche te nemen, een slaapplaats vinden om te overnachten, juridische of administratieve bijstand te krijgen…

Help in Brussels is bedoeld voor zowel dakloze mensen als maatschappelijke werkers.

HiB

Deze eerste testversie zal verbeterd worden op basis van de feedback van de gebruikers tijdens het eerste trimester van 2021. We zullen u op de hoogte houden over de manieren waarop u hieraan kan bijdragen.

Alvast bedankt om al uw opmerkingen en suggesties met ons te delen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit zal ons helpen om de tool aan uw noden en aan deze van dakloze mensen aan te passen.

 

We wensen u fijne feestdagen, en hopen dat u rust en warmte kan vinden bij u geliefden ondanks de uitzonderlijke donkere dagen.

Het Bruss’Help Team

Afdrukken E-mailadres