02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

 

Pano Accueil NL

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Ten dienste van maatschappelijk welzijn en gezondheid

Bruss'help coördineert de noodopvang- en inschakelingsvoorzieningen voor dak- en thuislozen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Onze organisatie is gemandateerd door de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie en verleent diensten aan de bevolking en aan de gezondheids- en sociale actoren die met dak- en thuislozen werken.

Een actie-georiënteerd centrum: ons centrum, opgericht in 2019, verenigt Raadgevers die gespecialiseerd zijn in de studie van dak- en thuisloosheid, de coördinatie van projecten en globale interventievoorzieningen.

Meervoudige opdrachten: ondersteuning bij de planning, prognoses, ontwikkeling van een preventieve aanpak en begeleiding van de begunstigden naar duurzame oplossingen (toegang tot zorg, sociale rechten, huisvesting...).

We zijn een observatorium voor dak- en thuisloosheid: een documentatie- en onderzoekscentrum, dat een knooppunt is tussen de overheid en het maatschappelijk middenveld. Wij zijn gericht op "duurzame oplossingen en anticipatie".

 

  Onze visie  

 

Brusshelp commissies

Omzendbrieven - sector

Vaccinatie enkel na reservatie (Heizel site)

Beste partners

Volgend op de PILS over de eerste gelegenheid tot vaccinatie van deze week, worden de wachtrijen op de Heizelsite zonder afspraak te groot. Daarom wordt gevraagd om vooraf te reserveren via 02/214.19.19. Geef daarbij de postcode ‘1000’ voor Brussel (zelfs indien u uit een andere Brusselse gemeente belt).

Specifieke vaccinatiemomenten:

  • Donderdag 04/03: 13u30-19u30,
  • Vrijdag 05/03: 10u-15u30,
  • Zaterdag 06/03: 10u-15u30

Dit aanbod betreft eerstelijnswerkers in contact met daklozen, met inbegrip van vrijwilligers en stagiaires, werkend bij gelijk welke actor die overheidsfinanciering krijgt. Tussentijdse volledige info m.b.t. de vaccinatiestrategie naar het geheel van het personeel en gebruikers toe zal snel volgen, ook voor groepen die geen subsidies krijgen.

Om de registratie op de Heyzel te vergemakkelijken wordt alvast aan de geïnteresseerde werknemers gevraagd om dit formulier vooraf in te vullen.

 

Praktisch:

  • Waar: Heizel-site (Paleis 1, Heizel – Keizerin Charlottelaan 6, 1020 Laken)
  • Bereikbaarheid: metrolijn 6 (halte Heizel), tram 7 (halte Heizel), of buslijnen 14 en 83 (halte Heizel). Parkeren kan op de parking van de Heizel.
  • Mee te brengen (enkel na reservatie): een kopie van deze boodschap, van het bovengenoemd formulier, identiteitskaart alsook eventueel een attest van de werkgever (bv. attest gebruikt om op het Brussels grondgebied te circuleren ondanks de avondklok, enz.) hoewel dit laatste niet verplicht is.
  • Personen ouder dan 55 jaar enkel vanaf woensdag (Pfizer).

Onmogelijk om de verwijzing van (al) het personeel op het laatste moment te organiseren? Geen probleem, andere mogelijkheden volgen nog.

Afdrukken E-mailadres