Bruss'Help
Studie- en analysecentrum, coördinatie en doorverwijzing voor actoren van nood- en inschakelingsvoorzieningen in de thuislozenzorg.

nieuwsbrief - COVID 19

TOOLS Bruss'Help

Omzendbrieven - sector

MIVB: verdeling MOBIB-kaarten door Bruss'help

STIBBeste partners,

Vanaf 11 oktober 2020 zal de MIVB een supplement van 00,50 euro aanrekenen voor een papieren wegwerpticket om het gebruik van herbruikbare vervoerbewijzen en contactloos betalen aan te moedigen: MOBIB- en bankkaart.

Om kwetsbare personen die niet over betaalmiddelen beschikken (MOBIB- of bankkaart) hierbij te begeleiden, zal de MIVB samenwerken met Bruss’help. Zo zullen er gratis MOBIB basic-kaarten en MOBIB-kaarten op naam uitgedeeld worden via Bruss’help tot aan het einde van dit jaar.

 

Aangezien jullie in nauw contact zijn met de betrokken personen, rekenen we op jullie om de verdeling te faciliteren door de gebruikers te identificeren en de kaarten te overhandigen.

                   Informatiefiche downloaden                                                   Bestelformulier downloaden:                     
                  PDF-versie             Word-versie

Naargelang de behoeftes, kunnen er twee typen kaarten besteld worden:

  • MOBIB basic-kaartis een herlaadbare anonieme kaart waarop enkel vervoerbewijzen per prestatie geladen kunnen worden.
  • Een MOBIB-kaart op naam is een herlaadbare kaart waarop je elk type vervoerbewijs of abonnement kan laden. Deze kaart is strikt persoonlijk en mag dus aan niemand anders uitgeleend worden. 

Bestellen kan tot en met 31/10/2020 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  We kunnen de MOBIB basic-kaarten rechtstreeks bij jullie bezorgen en jullie informeren over de nodige stappen om de MOBIB-kaart op naam te verkrijgen.

Afdrukken E-mailadres