02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

 

Pano Accueil NL

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Ten dienste van maatschappelijk welzijn en gezondheid

Bruss'help coördineert de noodopvang- en inschakelingsvoorzieningen voor dak- en thuislozen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Onze organisatie is gemandateerd door de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie en verleent diensten aan de bevolking en aan de gezondheids- en sociale actoren die met dak- en thuislozen werken.

Een actie-georiënteerd centrum: ons centrum, opgericht in 2019, verenigt Raadgevers die gespecialiseerd zijn in de studie van dak- en thuisloosheid, de coördinatie van projecten en globale interventievoorzieningen.

Meervoudige opdrachten: ondersteuning bij de planning, prognoses, ontwikkeling van een preventieve aanpak en begeleiding van de begunstigden naar duurzame oplossingen (toegang tot zorg, sociale rechten, huisvesting...).

We zijn een observatorium voor dak- en thuisloosheid: een documentatie- en onderzoekscentrum, dat een knooppunt is tussen de overheid en het maatschappelijk middenveld. Wij zijn gericht op "duurzame oplossingen en anticipatie".

 

  Onze visie  

 

Brusshelp commissies

Omzendbrieven - sector

Webinars: 6de Dak- en thuislozentelling in Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Bruss'help organiseert twee webinars voor de dak- en thuislozensector om de cijfers van de 6de Dak- en thuislozentelling in Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor te stellen. Op het einde is er een uitwisselingsmoment voorzien via een vraag- en antwoordsessie.

Wanneer:

  • Donderdag 24 juni 2021 van 10u00 tot 12u00
  • Dinsdag 29 juni 2021 van 14u00 tot 16u00

Inschrijvingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (naam, voornaam, instelling en gekozen sessie) - De inschrijvingen zijn beperkt tot 30 personen per sessie (maximaal 1 à 2 personen per afdeling). Bijkomende sessies kunnen in september worden georganiseerd bij een groot aantal inschrijvingen.

Opgelet: de gezamenlijke voorstelling met het Observatorium voor Gezondheid en Welzijn is uitgesteld tot september.

Afdrukken E-mailadres