02/880.86.89 | info@brusshelp.org | Horaires

 

Pano Accueil NL

De website wordt druk vertaald. Wij danken u voor uw geduld en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig. Bedankt voor uw begrip.

Ten dienste van maatschappelijk welzijn en gezondheid

Bruss'help coördineert de noodopvang- en inschakelingsvoorzieningen voor dak- en thuislozen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Onze organisatie is gemandateerd door de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie en verleent diensten aan de bevolking en aan de gezondheids- en sociale actoren die met dak- en thuislozen werken.

Een actie-georiënteerd centrum: ons centrum, opgericht in 2019, verenigt Raadgevers die gespecialiseerd zijn in de studie van dak- en thuisloosheid, de coördinatie van projecten en globale interventievoorzieningen.

Meervoudige opdrachten: ondersteuning bij de planning, prognoses, ontwikkeling van een preventieve aanpak en begeleiding van de begunstigden naar duurzame oplossingen (toegang tot zorg, sociale rechten, huisvesting...).

We zijn een observatorium voor dak- en thuisloosheid: een documentatie- en onderzoekscentrum, dat een knooppunt is tussen de overheid en het maatschappelijk middenveld. Wij zijn gericht op "duurzame oplossingen en anticipatie".

 

  Onze visie  

 

Brusshelp commissies

Omzendbrieven - sector

Bruss'help: Dropbox 'Covid-19 vaccinatie'

Beste partners

In deze tijden van informatie-overload is het soms moeilijk om de nodige en correcte informatie te vinden over de Covid-19 vaccinnatie, zowel voor jullie als voor alle bijstandsontvangers.

Om jullie hierbij te helpen hebben we een Dropbox samengesteld bestaande uit relevante bronnen die specifiek over ‘Covid-19 vaccinatie’ gaan, zoals brochures en affiches. Ook vinden jullie er een PowerPointpresentatie van de GGC met medische informatie over de Covid-19 vaccin en een lijst met nuttige links.

De meeste informatie vinden jullie terug zowel in het Frans als in het Nederlands. Binnenkort zal er ook een bestand beschikbaar zijn met links naar bronnen in meer dan 10 talen, wat zeker handig zal zijn voor het anderstalige publiek.

Afdrukken E-mailadres